Bloemsingel 224

Oppervlakte
69 m²
Huurprijs
€ 577,- per maand

1 / 10

Bloemsingel 224, Groningen

Super fijne kantoorruimte te huur.

Wie kent niet Het Paleis aan de Bloemsingel in Groningen? In het voormalige laboratorium van de Universiteit Groningen. Naast een brasserie, hotel, woningen, ateliers voor kunstenaars zijn er ook kantoorruimtes in Het Paleis.

Het Paleis is een cultureel woon- en werkcomplex en bruist van de energie en activiteiten! Zo werd in september 2019 het 10 jarige bestaan groots gevierd!

Achter de monumentale voordeur aan de Bloemsingel is deze fantastische kantoorruimte te huur. De ruimte is 42 m2 en door de vide is er 27 m2 extra ruimte bijgekomen. De kantoorruimte grenst aan het binnenterrein.

De huurprijs is € 577,- per maand en is exclusief BTW, voorschot elektra, gas, onderhoudsfonds en water. Er is een waarborgsom of bankgarantie van drie maanden de huurprijs van toepassing.

De ruimte is beschikbaar vanaf begin januari 2020.

Als u meer wil weten of de ruimte wil zien, stuur dan een mail naar Ria de Jager. r.de.jager@nijestee.nl

Het Paleis is een broedplaats, waar kunstenaars, vormgevers, ondernemers en cultuurliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, waar wonen en werken samengaan. De plek waar nieuwe initiatieven en ideeën worden ontwikkeld met diverse activiteiten voor een breed publiek.

Meer info: www.hetpaleisgroningen.nl

Kosten

Huur
€ 577,-

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakte

Oppervlakte
69 m²

Beschikbaarheid

Beschikbaar per
01-01-2019
Terug naar overzicht