Inzicht in uw energieverbruik

Geplaatst op: 4 oktober 2018 Laatst bijgewerkt op: 4 oktober 2018

Nijestee werkt samen met SLIMenergieinzicht, zij bieden de mogelijkheid aan om het energieverbruik van onze huurders met een slimme meter uit te lezen en zodoende het eigen gebruik voor uzelf inzichtelijk te maken. SLIMenergieinzicht is een initiatief van Groningen woont SLIM, het woonloket van de Gemeente Groningen. Nijestee ondersteunt dit initiatief. Nijestee en de gemeente hebben overigens geen toegang tot uw verbruik. Dit initiatief is onafhankelijk van uw energieleverancier.

De Gemeente Groningen verstuurt in de maand oktober brieven naar onze huurders die gebruikmaken van een slimme meter. Zodra u de brief ontvangen heeft kunt u zich op de website slim.energieinzicht.nl aanmelden. Na aanmelding krijgt u inzicht in uw energieverbruik, tot op het uur nauwkeurig. U kunt uw verbruik bekijken en vergelijken, zoals het verschil in verbruik overdag en ‘s nachts. Met dit inzicht in uw verbruik heeft u de kans om te besparen op uw energierekening.

Als u vragen heeft over SLIMenergieinzicht, kijk dan op de website slim.energieinzicht.nl, mail naar info@groningenwoontslim.nl of bel met het energieloket van de gemeente Groningen via het telefoonnummer 14 050.

  • Deel deze pagina: