Nijestee zoekt samenwerking op voor verduurzamen bestaande woningen

Geplaatst op: 23 oktober 2019 Laatst bijgewerkt op: 24 december 2019

De wereld verandert snel en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen elkaar in hoog tempo op. Bij Nijestee willen we meebewegen maar merken dat onze huidige manier van werken daar niet op ingericht is. Daarom zoeken wij partners om ons te helpen bij het oplossen van de volgende uitdaging: hoe kunnen wij bestaande woningen verduurzamen en toch betaalbaar houden?

Update

Omdat wij denken dat er momenteel nieuwe technieken en ideeën zijn, zoals bijvoorbeeld de inzet van data en analyse daarvan, hebben we onze vraag richting de markt gedaan in de vorm van de animatie. Hiermee hebben we ‘zoektocht’ gestart naar innovatieve ondernemers en bedrijven.
We hebben hierop zo’n 70 reacties ontvangen.
Het is mooi om de betrokkenheid te horen en te zien en daarmee  te ervaren dat deze gemeenschappelijke opgave leeft! We zijn daarbij eerlijk gezegd ook verrast door de hoeveelheid reacties!
We hebben daarom gekozen om onze route aan te passen en deze op te delen in twee fasen.

In de eerste fase gaan we met specifieke ‘tech’ bedrijven in gesprek. We hebben verschillende bedrijven gesproken en gaan de volgende fase in met twee bedrijven.

In de tweede fase, die we begin 2020 gaan starten, gaan we ons richten op de selectie van  ‘productie’ bedrijven. Bedrijven waarmee we de opgave qua volume en complexiteit kunnen realiseren en uitvoeren. Het doel is om in deze fase door middel van een inkooptraject ‘samenwerkingsketens’ te gaan selecteren.

Het is ons overigens niet gelukt om alle bedrijven die een terugbelverzoek hebben gedaan te bereiken. Dus mocht je wel een verzoek hebben gedaan, maar ben je niet gebeld, neem dan alsjeblieft nog even een keer weer contact op.

Nijestee zoekt samenwerking voor het verduurzamen van bestaande woningen

Nijestee zoekt samenwerking voor het verduurzamen van bestaande woningen

Bij duurzaam wonen denk je al snel aan het plaatsen van zonnepanelen en het wat lager zetten van de verwarming. Maar wij geloven dat er veel meer mogelijk is, zoals bijvoorbeeld het inzetten van drones om onze gebouwen te scannen op warmteverlies of achterstallig onderhoud. Zo zijn er volgens ons nog veel meer mogelijkheden, denk hierbij aan sensortechnologie, blockchain, kunstmatige intelligentie en big data.

Voor deze samenwerking zoeken wij partners die met verrassende oplossingen en innovatieve ideeën komen. Wij willen een langdurige samenwerking aangaan om in teamverband samen te groeien en geven hier alle ruimte voor. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan startups of tech-bedrijven maar staan open voor andere mogelijkheden.

Kan jouw product, dienst of idee ons verder helpen? Dan komen we graag met jou in contact

E-mail: nieuweenergie@nijestee.nl
Telefoon: 06 419 48 508

Bel me terug
  • Vul hier je telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.

  • Deel deze pagina: