Op naar label B! In april starten huisbezoeken

Geplaatst op: 5 april 2017 Laatst bijgewerkt op: 5 april 2017

Nijestee vindt dat iedereen betaalbaar, prettig en comfortabel moet kunnen wonen: een energiezuinige woning draagt daaraan bij. Daarom investeren we flink in energiebesparende maatregelen. We willen we dat onze woningen in 2020 gemiddeld energielabel B / Energie-Index (EI) 1,25 hebben. Alle huizen van Nijestee worden de komende jaren bezocht om de Energie-Index te actualiseren, zodat we daarna goed kunnen bepalen welke energiebesparende maatregelen nodig en mogelijk zijn.

Alle woningen van Nijestee worden de komende jaren bezocht om de huidige Energie-Index te actualiseren. Er wordt dan bij elke woning gekeken welke energiebesparende maatregelen nodig en mogelijk zijn. Als uw woning aan de beurt is voor een check, krijgt u van ons eerst een brief. 

Invent

Nijestee heeft opdracht gegeven aan het bedrijf Invent om alle woningen te bezoeken. Medewerkers van Invent gaan langs bij alle woningen van Nijestee om de Energie-Index van de woningen te actualiseren. Soms is dit in het verleden al gedaan, maar eens per 10 jaar moet dit opnieuw gebeuren. 

Moet u iets doen als bewoner?

U hoeft niets te doen als bewoner. U krijgt vanzelf bericht. U hoeft voor een bezoek ook niets voor te bereiden of te doen. Het bezoek duurt ongeveer 30 minuten. 

We hopen van harte dat u meewerkt aan dit huisbezoek. Bent u niet thuis? Dan krijgt u een kaartje in de bus en kunt u een afspraak maken als het u uitkomt.

  • Deel deze pagina: