In mijn werk kan ik veel voor mensen betekenen

Ik kijk altijd naar de persoonlijke omstandigheden

Maaike Draaisma is Medewerker Wooninformatie

In mijn werk kan ik veel voor mensen betekenen

Voor huurders ben ik het eerste aanspreekpunt. Zowel telefonisch, als aan de balie of via mail. Om een paar voorbeelden te noemen: als een huurder meldt dat er iets stuk is in de woning zorg ik dat de juiste persoon langs komt om het probleem te verhelpen. En bij het accepteren van een woning komt de nieuwe huurder bij mij of één van mijn collega’s langs voor het ondertekenen van het huurcontract.

Mensen met een tevreden gevoel naar huis laten gaan

Maaike - Medewerker Wooninformatie

De afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Wat ik fijn vind aan het ontmoeten van mensen is dat je nóg meer oog kunt hebben voor de persoon. Door me te verplaatsen in de situatie kan ik mensen met een tevreden gevoel naar huis laten gaan!

Ondanks dat ik niet altijd het gewenste antwoord kan geven, zorg ik er wel voor dat mensen zich gehoord voelen. En probeer ik alternatieven aan te dragen. Zo kunnen mensen die met spoed woonruimte zoeken kijken naar mogelijkheden buiten de stad Groningen, direct te huur woningen op onze website in de gaten houden of urgentie aanvragen.

Verschil maken
Ik werk in een team met leuke collega’s. Verder heb ik regelmatig contact met de inspecteurs, verhuurmakelaars, medewerkers Wonen en andere collega’s in het veld. Nijestee biedt mij ruimte om naar mogelijkheden te zoeken, waarbij ik verschil kan maken en altijd naar de persoonlijke omstandigheden kijk.

  • Deel deze pagina: