Soms bied ik ook een luisterend oor

We zijn extra ogen en oren in de wijk

Rolf Knot is Allround onderhoudsmedewerker

Soms bied ik ook een luisterend oor

Als vakman voer ik alle voorkomende werkzaamheden uit in een woning. Denk aan dakwerk, houtreparaties aan de kozijnen, voeg en metselwerk. Ook verricht ik klussen buiten de woning. Het liefst ben ik bezig met het renoveren van een badkamer, wc of keuken. Dan ben ik samen met een collega een aantal dagen aan het klussen op één adres met een mooi zichtbaar resultaat.

Als de huurder tevreden is, dan ben ik dat ook

Rolf - Allround onderhoudsmedewerker

Elke dag is anders. Ik kan goed met de bewoners overweg. Soms bied ik een luisterend oor en hoor eerst wat voor klachten ze hebben. Dan kom ik met een oplossing. Ik vind het belangrijk dat de klacht in één keer wordt verholpen en dat de huurder tevreden is. Dan ben ik dat ook.

Wij zijn extra ogen en oren in de wijk. Soms zie ik een kapotte regenpijp of lekkage bij een dakgoot. Dan maak ik daar een melding van bij mijn collega’s.

De sfeer in het team is uitstekend. We zijn erg collegiaal en staan altijd voor elkaar klaar. Mijn werkdag begint al vroeg, om 7.45 uur, en dan werk ik meestal tot 16.15 uur. Al loopt dat ook wel eens uit door een spoedmelding.

  • Deel deze pagina: