WAT KAN IK VINDEN IN DE WIJK?

Meerstad ligt in het oosten van de gemeente Groningen, is nog volop in ontwikkeling en staat bekend om de ruimte, het groen en het Woldmeer.

Een gezondheidscentrum, busverbinding, speelvoorzieningen en basisscholen zijn al aanwezig. In 2021/2022 opent de supermarkt in Meerstad.

Op de website https://www.meerstad.eu/meerstad/ lees je meer.

AANBOD

Nijestee verhuurt in Meerstad 19 eengezinswoningen. Deze woningen hebben twee verdiepingen en een oppervlakte krijgen van ca. 85m². Als er woningen vrij komen, vind je deze via Woningnet.

Meer informatie?
Wil je meer weten over wat er in deze woningen zit? Klik hier voor meer informatie.  

PRETTIG WONEN

Nijestee wil graag dat bewoners prettig wonen. Dat begint met een goede woning waar je je thuis voelt. Maar ook de straat en de buurt zijn belangrijk. Meedoen met je buurtgenoten en met de samenleving draagt bij aan prettig wonen. En dat je je veilig en geborgen voelt in je buurt.
Dat is heel wat! Om het mogelijk te maken dat jij prettig woont, doet Nijestee van alles. Hier staat een overzicht >

MEEDOEN OF -PRATEN

Heb je een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Yvette de Vries, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan je helpen om te zien of jouw idee uitgevoerd kan worden. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl of vul onderstaand formulier in.

BUURTBEHEERDER: ADEM KARAASLAN

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

Adem Karaaslan