Fijner wonen door een woningverbetering

Geplaatst op

Drie jaar geleden kwam Jasmijn Coeling aan de Bosboom Toussaintstraat wonen. En ze woont er nog steeds: met veel plezier! Het is een levendige buurt, met een mix van culturen. Eind vorig jaar is haar woning op een aantal punten verbeterd. Hierdoor is het fijner wonen. En met lagere energielasten is ze ook nog eens voordeliger uit.

Een deel van de opgewekte energie lever ik terug

Jasmijn Coeling -

“Eind vorig jaar zijn mijn ramen vervangen door HR++ glas. Er stonden allemaal mannen in mijn huis. Met een hoogwerker werden mijn kozijnen van het nieuwe glas voorzien. Nu hoef ik minder hard te stoken in de winter om het warm te houden. En wat fijn is, in de zomer wordt het ook minder warm in huis. Het plafond van mijn berging is voorzien van een isolatielaag, om de kou van de kelder buiten de deur te houden. De buitenkant van mijn woning is geverfd en het balkon is van een coating voorzien. Ook liggen er nu 3 zonnepanelen op mijn dak. Via een speciaal kastje lever ik een deel van de opgewekte energie terug aan de energieleverancier. Ik ben benieuwd hoeveel het me oplevert, want dat voordeel zie ik terug op de jaarafrekening van mijn energieverbruik.”

In zo’n twee maanden tijd vonden de werkzaamheden plaats. “Er werd niet continue geklust hoor. Het plannen van een afspraak ging altijd in overleg. Zo kon ik het meestal aan het einde van de middag plannen. Nijestee informeerde mij goed. Ik vond het wel gezellig met die vakmannen, ze waren altijd in voor een dolletje.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer