Ghuus stopt ermee

Geplaatst op

Ghuus diende een aantal jaren als etalagewebsite voor de jongeren- en studentenwoningen van de woningcorporaties in de gemeente Groningen. De corporaties wilden graag duidelijker vindbaar zijn voor de jongeren en de studenten als het gaat om het aanbod van appartementen, studio’s en kamers. We hebben een goed en betaalbaar woningaanbod voor deze doelgroep. Ondanks dat Ghuus stopt, blijven de corporaties de woningen aanbieden. Jongeren en studenten kunnen voor het beschikbare woningaanbod terecht op www.room.nl of www.woningnetgroningen.nl . Zoek je een short-stay woning? Dan kun je hiervoor terecht bij SSH Groningen via www.sshxl.nl/groningen.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer