Ghuus stopt ermee

Geplaatst op

Ghuus diende een aantal jaren als etalagewebsite voor de jongeren- en studentenwoningen van de woningcorporaties in de gemeente Groningen. De corporaties wilden graag duidelijker vindbaar zijn voor de jongeren en de studenten als het gaat om het aanbod van appartementen, studio’s en kamers. We hebben een goed en betaalbaar woningaanbod voor deze doelgroep. Ondanks dat Ghuus stopt, blijven de corporaties de woningen aanbieden. Jongeren en studenten kunnen voor het beschikbare woningaanbod terecht op www.room.nl of www.woningnetgroningen.nl . Zoek je een short-stay woning? Dan kun je hiervoor terecht bij SSH Groningen via www.sshxl.nl/groningen.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer