Het is fijn om op deze manier betrokken te zijn

Geplaatst op

Richard Oei woont sinds 2011 in De Frontier. Dit is een groot wooncomplex met allerlei verschillende woningtypen en een mix van koop- en huurwoningen. Richard vindt het wonen in De Frontier prettig. Bovendien vindt hij de ligging goed ten opzichte van de binnenstad, uitvalswegen en de stations. De woningen zijn in 2010 gebouwd en goed geïsoleerd waardoor de energiekosten laag zijn. Er is een mooie binnentuin waar kinderen ongestoord kunnen spelen. 

Het gaat immers ook om mijn woonomgeving

Richard Oei -

“Nijestee doet haar best om huurders te betrekken bij besluiten die genomen worden over het complex. Via de website bewonersgroningen.nl blijf ik op de hoogte over wat er hier speelt in De Frontier. Ik krijg een melding als er nieuws op de site staat. Ook krijgen we minstens één keer per jaar een nieuwsbrief met informatie over het wooncomplex. Huurders van Nijestee kunnen bovendien een vergadering van de Vereniging van Eigenaren bijwonen. Dit is bijzonder, omdat wij natuurlijk geen eigenaar zijn van de woning.  

Zelf ben ik meerdere keren bij zo’n vergadering aanwezig geweest. Dan worden er allerlei zaken rondom het wonen in De Frontier besproken, maar bijvoorbeeld ook het organiseren van een leuke activiteit voor alle bewoners. De laatste keer werd het idee geopperd om een welkomstboekje of webpagina te maken voor nieuwe bewoners. Dat lijkt me wel handig. Er is hier namelijk best een grote doorloop doordat veel woningen verhuurd worden. 

Niet alle huurders hebben de behoefte om deel te nemen aan de vergadering, maar ik vind het wel fijn om op deze manier betrokken te zijn. Het gaat immers ook om mijn woonomgeving.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Hagen snoeien we 2x: begin & einde zomer

Nijestee beheert zo’n 20 kilometer aan hagen in voor-en achtertuinen in de stad. Dat is omgerekend ongeveer 13 voetbalvelden aan te snoeien oppervlakte… We snoeien alle hagen 2x: in juni/juli en september/oktober.
Lees meer

Opdrachtgeverschap begint met samenwerken

Nijestee is al meer dan 100 jaar een belangrijke partner in de ontwikkeling van onze mooie stad. Bijvoorbeeld als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. Goed opdrachtgeverschap begint wat ons betreft bij de manier waarop we samenwerken met onze partners. Dit hebben we, samen met partners, verwoord in onze visie op opdrachtgeverschap.
Lees meer