Jaarlijks onderzoek naar de mening van onze huurders

Geplaatst op

De mening van onze huurders is belangrijk voor Nijestee. Daarom nodigen we elk jaar al onze huurders via e-mail uit om hun mening te geven over hun woning, de buurt waarin ze wonen, én onze dienstverlening. Dit helpt ons te bepalen wat we moeten verbeteren.

Het duurt ongeveer 5 minuten om de vragen in te vullen. De antwoorden zijn anoniem. KCM Survey voert het onderzoek uit in opdracht van Nijestee.

De bewoners die de vragenlijst hebben ingevuld, maken kans op 1 van de 100 supermarkt-bonnen van € 25, € 100 of € 150 die we verloten. Daarvoor hebben we hun gegevens nodig. Deze koppelen we niet aan de antwoorden.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Startsein intensieve samenwerking Nijestee en Trebbe

Nijestee en ontwikkelende bouwer Trebbe tekenden gisteren hun overeenkomst voor lange termijn samenwerking bij nieuwbouwprojecten. De feestelijke bekrachtiging van deze unieke samenwerking was ook de symbolische aftrap voor het eerste concrete bouwproject onder deze gezamenlijke vlag. De handtekeningen werden gezet en twee puzzelstukken werden in elkaar geschoven bij de Volkshortus kas in Selwerd.
Lees meer