Jaarverslag 2022: veel duurzame en nieuwe woningen

Geplaatst op

In ons jaarverslag vertellen we wat we het afgelopen jaar deden. Denk aan welke projecten we samen met huurders deden of hoe we onze woningen betaalbaar houden. Ook lees je dat we in het afgelopen jaar 333 woningen verduurzaamden en 420 nieuwe woningen bouwden. Daar zijn we best trots op.

Ook lees je in het jaarverslag dat we ons hart voor de bewoner laten spreken: we steken veel energie en geld in projecten met als doel om bewoners prettig te laten wonen. 

Lees ons jaarverslag hier  online of download het bestand hier

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer