Op zoek naar een kamer in Groningen?

Geplaatst op

Wist je dat je voor goed onderhouden woonruimte ook gewoon terecht kunt bij woningcorporaties in Groningen? We (Nijestee, Lefier, Patrimonium en Huismeesters) bieden jongerenwoningen/-studio's en kamers aan, overal in de stad.  Het aanbod vind je op Room.nl of WoningNetGroningen.nl . Tip: schrijf je in voor beide sites en houd het aanbod goed in de gaten!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer