Te huur in selwerd: Middenhuur en sociale huurwoningen

Geplaatst op

MIDDENHUUR WONINGEN TE HUUR

Aan de Berkenlaan naast het winkelcentrum in Selwerd zijn 21 nieuwbouw appartementen in de middenhuur te huur (kale huurprijzen ongeveer € 900 tot € 970). Wil je hier in de Rode Eik wonen en verdien je tussen € 45.000 en € 67.000 bruto per jaar? Als je net onvoldoende inkomen hebt maar wel spaargeld, kunnen we een deel bij het jaarinkomen optellen. Bewoners die een sociale huurwoning verlaten krijgen voorrang

Klik hier voor meer informatie en bekijk hier het huuraanbod. Reageren kan tot 29 januari.

3 SOCIALE HUURWONINGEN SPECIAAL TE HUUR

Nijestee biedt 3 sociale huurwoningen in de Rode Eik aan tegen een lagere kale huurprijs van € 693,60. We bieden kleine gezinnen met een maximaal inkomen van € 34.575 de kans om hier te wonen. De 3 appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers zijn bedoeld voor 2 volwassen met 1 kind.

Klik hier voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd? Vanaf week 8 kun je via WoningNet reageren.

SOCIALE HUURWONINGEN VIA WONINGNET

De andere sociale huurwoningen (kale huurprijs € 779,58) in de Rode Eik staan op WoningNet. Alle woningen zijn ongeveer 70 m² groot, hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een ruim balkon.

Klik hier voor meer informatie. Reageer voor 27 januari om 12.00 uur via WoningNet

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer