De Held

De Held ligt in het noordwesten van de stad tussen Vinkhuizen en Hoogkerk. De Held is gebouwd in 1997. De naam van de wijk verwijst naar de polders waarin de wijk gebouwd werd: de Jonge en de Oude Held.

De Held

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum van Vinkhuizen. Meer informatie vindt op de website van de wijkorganisatie.

Aanbod

Nijestee verhuurt een beperkt aantal appartementen aan de Siersteenlaan (De Boog). Als er woningen vrij komen, vindt u deze via WoningNet.

Meedoen of - praten?

Heeft u een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Victor Weisenbach, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Hij kan u helpen om te zien of uw idee uitgevoerd kan worden. U kunt hem bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl.

Onderhoudsplannen in de wijk voor 2018

Adres Geplande werkzaamheden
Siersteenlaan 500 t/m 542 Personenlift onderhoud
Siersteenlaan 544 t/m 586 Personenlift onderhoud
Siersteenlaan 632 T/M 674 Personenlift onderhoud
Siersteenlaan 676 T/M 718 Personenlift onderhoud

Tweets van Nijestee

Tweets van Nijestee

Volg Nijestee en blijf op de hoogte van alle acties, nieuwtjes en projecten.

  • Op dinsdag 25 en woensdag 26 december (Kerst) is Nijestee de hele dag gesloten. U kunt uw reparatieverzoek doorgeven via bit.ly/2S5tUCV. Voor spoedreparaties zijn we telefonisch bereikbaar via (050) 853 35 33. pic.twitter.com/U7oWFo7j5T

  • Rond de feestdagen heeft Nijestee aangepaste openingstijden. Op maandag 24 december zijn we geopend tot 15.30 uur. We zijn na 15.30 uur wel telefonisch bereikbaar voor spoedreparaties via (050) 853 35 33.

  • Nijestee is door een onafhankelijke commissie beoordeeld op haar maatschappelijke prestaties. We scoren op de verschillende onderdelen tussen de 7,4 en 8,2. “Nijestee doet veel vóór haar bewoners, maar ook veel mét haar bewoners.” >> bit.ly/2zZFdWi

  • @harmhospers Beste Harm, ik heb het doorgegeven aan de complexbeheerder. Bedankt! ^ZS

  • @Sophensie Lukt het je nu wel om het formulier te versturen? Wij kunnen namelijk niets bijzonders ontdekken. Bij het testen ontvangen wij het formulier wél. Ik hoor het graag van je! ^ZS