De Linie

De Linie is een relatief nieuwe wijk, met veel aandacht voor de architectuur en de vormgeving van de openbare ruimte. De wijk ligt in het Europapark met onder andere de Mediacentrale, een kantorenpark, een bioscoop en de Euroborg (het stadion van FC Groningen).

Onderdeel van de Linie is de Frontier, het grootste woongebouw ooit gebouwd in Groningen. Dit woongebouw bestaat uit 212 woningen, variërend van appartementen en penthouses, stadswoningen van drie tot vier lagen hoog en maisonnettes. Het binnenterrein is een gezamenlijke en semi-openbare tuin, met een parkeergarage er onder. Het ontwerp is van Thomas Müller van architectenbureau Müller-Reimann uit Berlijn.

Aanbod

Nijestee verhuurt in De Frontier vrije sector huurwoningen. Als er woningen vrij komen, vindt u deze hier.

Meedoen of -praten?

Heeft u een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Annemiek Atsma, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan u helpen om te zien of uw idee uitgevoerd kan worden. U kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl.

Tweets van Nijestee

Tweets van Nijestee

Volg Nijestee en blijf op de hoogte van alle acties, nieuwtjes en projecten.

  • Op dinsdag 25 en woensdag 26 december (Kerst) is Nijestee de hele dag gesloten. U kunt uw reparatieverzoek doorgeven via bit.ly/2S5tUCV. Voor spoedreparaties zijn we telefonisch bereikbaar via (050) 853 35 33. pic.twitter.com/U7oWFo7j5T

  • Rond de feestdagen heeft Nijestee aangepaste openingstijden. Op maandag 24 december zijn we geopend tot 15.30 uur. We zijn na 15.30 uur wel telefonisch bereikbaar voor spoedreparaties via (050) 853 35 33.

  • Nijestee is door een onafhankelijke commissie beoordeeld op haar maatschappelijke prestaties. We scoren op de verschillende onderdelen tussen de 7,4 en 8,2. “Nijestee doet veel vóór haar bewoners, maar ook veel mét haar bewoners.” >> bit.ly/2zZFdWi