Laanhuizen

Laanhuizen is een rustige wijk uit begin jaren '60 van de twintigste eeuw en ligt naast het Stadspark. De straten zijn genoemd naar het verzet in de Tweede Wereldoorlog. De naam van de wijk zelf is een verwijzing naar het 'Buurtschap Laanse Huisen'. Dit buurtschap werd voor het eerst genoemd op een oude kaart uit 1781. In het begin stonden er vooral veel kleinere portieketagewoningen in Laanhuizen. Sinds 2000 zijn er nieuwe grotere woningen gebouwd, daardoor wonen er ook gezinnen met kinderen.

 

 

Laanhuizen

Meer informatie over wat er speelt in deze wijk vindt u op de wijkwebsite.

Aanbod

Nijestee verhuurt in deze wijk nog enkele appartementen. Deze maken onderdeel uit van verschillende Verenigingen van Eigenaren. Bij opzegging worden deze woningen verkocht. Voor het actuele aanbod kunt u hier terecht.

Meedoen of - praten?

Heeft u een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Annemiek Atsma, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan u helpen om te zien of uw idee uitgevoerd kan worden. U kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl.

Uw buurtbeheerder: Erwin de Vries

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

Tweets van Nijestee

Tweets van Nijestee

Volg Nijestee en blijf op de hoogte van alle acties, nieuwtjes en projecten.