Zeeheldenbuurt

De Zeeheldenbuurt is een wijk in het zuidwesten van de stad Groningen. De wijk ligt ten westen van de Paterswoldseweg, ten noorden van de spoorlijn Groningen-Leeuwarden en ten zuiden van het Hoendiep. Belangrijkste wegen zijn de Peizerweg en de Paterswoldseweg. Alle straten in de wijk zijn vernoemd naar (Nederlandse) zeehelden, zoals Admiraal de Ruyter, Van Wassenaer, Van Heemskerck of Van Brakel.

 

 

Zeeheldenbuurt

Meer informatie over deze wijk vindt u op de website van de bewonersorganisatie van de Zeeheldenbuurt.

Aanbod

In de Zeeheldenbuurt verhuurt Nijestee een complex aan jongeren en studenten. Als er woningen vrij komen, vindt u deze via WoningNet.

Meedoen of -praten?

Heeft u een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Annemiek Atsma, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan u helpen om te zien of uw idee uitgevoerd kan worden. U kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl.

Uw buurtconciërge: Michael Bolein

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

Tweets van Nijestee

Tweets van Nijestee

Volg Nijestee en blijf op de hoogte van alle acties, nieuwtjes en projecten.

  • Op dinsdag 25 en woensdag 26 december (Kerst) is Nijestee de hele dag gesloten. U kunt uw reparatieverzoek doorgeven via bit.ly/2S5tUCV. Voor spoedreparaties zijn we telefonisch bereikbaar via (050) 853 35 33. pic.twitter.com/U7oWFo7j5T

  • Rond de feestdagen heeft Nijestee aangepaste openingstijden. Op maandag 24 december zijn we geopend tot 15.30 uur. We zijn na 15.30 uur wel telefonisch bereikbaar voor spoedreparaties via (050) 853 35 33.

  • Nijestee is door een onafhankelijke commissie beoordeeld op haar maatschappelijke prestaties. We scoren op de verschillende onderdelen tussen de 7,4 en 8,2. “Nijestee doet veel vóór haar bewoners, maar ook veel mét haar bewoners.” >> bit.ly/2zZFdWi

Onderhoudsplannen in de wijk voor 2018

Adres Geplande werkzaamheden
A Tasmanplein 2 t/m 62 Vervangen hydrofoor
Eeldersingel 30 Vervangen algemene armaturen voor LED-armaturen + vervangen intercominstallatie
Eelderstraat 1 t/m 1F Vervangen algemene armaturen voor LED-armaturen + vervangen intercominstallatie
Eelderstraat 17 t/m 19A Vervangen algemene armaturen voor LED-armaturen + buitenschilderwerk