Passend bij de thema's Natuurlijk en Fris leggen we je nu 2 kleur-ontwerpen voor. Graag ontvangen we jouw keuze uiterlijk zondag 7 juli. Breng je stem uit via onderstaand formulier. Onder het formulier zie je afbeeldingen met een indicatie van de kleur. Let op: op je beeldscherm of telefoon kan de kleur iets afwijken van de werkelijke kleur. We zijn benieuwd naar je keuze!

Ontwerp 1 Geel-groen (mosterdkleur)

  • De voordeur van je studio (aan de galerij of gang) krijgen aan de buitenkant (dus niet in je studio) een natuurlijke geelgroene kleur. Ook de algemene toegangsdeuren krijgen deze kleur.

  • De vloeren in de gangen en in de centrale hallen worden grijs, met een beetje geelgroen er doorheen gemengd. Het grijs wordt daardoor warm.

  • De vloeren in de gangen worden bij de woningdeuren onderbroken door een gekleurd vlak, dezelfde kleur als de woningdeuren. Hierdoor lijken de gangen iets breder. Ook lijken de gangen breder door een stukje van de vloerkleur door te laten lopen op de wanden.

Bloemstraat2024Ontwerp1Geel-groen

Ontwerp 2 Blauw-groen (petrol)

  • De voordeur van je studio (aan de galerij of gang) krijgen aan de buitenkant (dus niet in je studio) een natuurlijke blauw-groene kleur. Ook de algemene toegangsdeuren krijgen deze kleur.

  • De vloeren van de gangen en de centrale hallen worden, net als in ontwerp 1, ook grijs. Maar dan grijs met wat blauwgroen er doorheen gemengd, zodat de grijstint mooi past bij de blauwgroene deuren.

  • Ook bij ontwerp 2 worden de vloeren van de gangen telkens onderbroken door een gekleurd vlak, in dezelfde blauwgroene kleur als de woningdeuren. De kleur van de vloeren wordt voor een gedeelte toegepaste op de wanden, om de gangen iets breder te laten lijken.

Bloemstraat2024Ontwerp1Blauw-groen

Vragen?

Neem gerust contact op met Marieke Zomer, wijkcoördinator bij Nijestee, via woonzaken@nijestee.nl of (050) 853 35 33.