Buurt in Bloei

Thuiskomen begint al in uw straat en buurt. Het project Buurt in Bloei stelt daarom bewoners in de gelegenheid zelf in actie te komen om hun straat of buurt op te vrolijken. Denkt u bijvoorbeeld aan een buurtmoestuintje, een wilde bloementuin, een plantenbak, zitjes waar je elkaar als buurtgenoten kunt ontmoeten of iets anders, waarbij geldt: 'hoe origineler, hoe beter!'

Interesse?

Woont u in een woning van Nijestee, heeft u een leuk idee om uw buurt in bloei te zetten en wilt u praten over de mogelijkheden in uw buurt? Bel dan naar (050) 853 35 33 en vraag naar de afdeling Woonzaken. Of stuur een e-mail . Wij gaan dan graag met u in gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Facebook & Twitter

Het project Buurt in Bloei is te volgen via het Nijestee Twitter-account of de Facebookpagina van Nijestee.  

Hoe werkt het?

Het verzinnen van een leuk idee voor uw buurt begint met brainstormen. Het brainstormen hoeft u niet alleen te doen. Bedenk samen met uw buren een leuk of kleurrijk en groen idee voor uw straat of buurt. Surf voor inspiratie op het internet, blader door tijdschriften en maak wat schetsen. Zolang het maar haalbaar en te realiseren is. Komt hier uiteindelijk een leuk idee uit om uw buurt te laten stralen? Dan horen we graag van u en uw buren! 

Bewoners over Buurt in Bloei

Lees hier en hier interviews met huurders over hun ervaring met Buurt in Bloei.

Foto: Siese Veenstra