INLOOPUUR INFORMATIECENTRUM

Iedere donderdag van 15.00 tot 16.00 uur is iemand van het Selwerd-team van Nijestee aanwezig in het informatiecentrum Sunny Selwerd, Eikenlaan 11. Vragen of opmerkingen over de bouwwerkzaamheden? Kom langs, we zijn er voor je.

BEWONERS ESDOORNLAAN EN GELDERSE ROOSSTRAAT

De bewoners van de Esdoornlaan en Gelderse Roosstraat wonen direct naast de bouwwerkzaamheden.  Voor deze bewoners doen we extra ons best om de overlast te verzachten.  Onze collega’s Jolanda, Annelies, Joy of Anita hebben contact opgenomen met de bewoners van deze straten. Wanneer je aan de Esdoornlaan of aan de Gelderse Roosstraat woont zijn zij jouw vaste aanspreekpunt voor vragen of zorgen over alle veranderingen. Je kunt hen bereiken via info@nijestee.nl of 050 85 33 533.

EXTRA SCHOON EN NETJES

In de aanloop naar het afbreken van de woningen houden we de buurt extra netjes en schoon. Dit doen we onder andere door: extra rondes van onze buurtbeheerder, extra schoonmaak van de portieken, we besteden extra aandacht aan het groen onderhoud en we helpen bewoners die verhuizen met het afvoeren van grofvuil.

2403SiS_patroonrand_zeegroen

WAT IS DE PLANNING?

Hier vind je de informatie over de planning van de bouwwerkzaamheden. 

2403SiS_patroonrand_mosterdgeel

VOLKSHORTUS SELWERD 

Deze kas staat tussen Hazelaarstraat en de Elzenlaan. De verschillende nationaliteiten in Selwerd vind je terug in de vele verschillende planten in deze groene oase. Het is voor iedereen de plek om rustig te tuinieren. Wil je even iets anders doen, of uit de bouwwerkzaamheden komen? Ontmoet tijdens een workshop of het tuinieren anderen uit je buurt, maar verlaat ook even de onrust van de bouw en geniet van de rust in de Volkshortus. 

StadInSelwerdFooterRoodPatroon_mrt24_2