Hagen snoeien we 2x: begin & einde zomer

Geplaatst op

Nijestee beheert zo’n 20 kilometer aan hagen in voor-en achtertuinen in de stad. Dat is omgerekend ongeveer 13 voetbalvelden aan te snoeien oppervlakte… Een fikse klus! De hoveniers van Dolmans Landscaping snoeien alle Nijestee-hagen 2 keer per jaar: eerst in juni/juli en dan nog een keer in september/oktober.

Johan van team Onderhoud en Beheer vertelt: “Door jaarlijks twee keer te snoeien houden we de hagen zo goed mogelijk in model. Na de eerste snoeibeurt lopen de hagen weer uit. Daarom werken we alles nog een 2de keer bij aan het eind van de zomer."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Startsein intensieve samenwerking Nijestee en Trebbe

Nijestee en ontwikkelende bouwer Trebbe tekenden gisteren hun overeenkomst voor lange termijn samenwerking bij nieuwbouwprojecten. De feestelijke bekrachtiging van deze unieke samenwerking was ook de symbolische aftrap voor het eerste concrete bouwproject onder deze gezamenlijke vlag. De handtekeningen werden gezet en twee puzzelstukken werden in elkaar geschoven bij de Volkshortus kas in Selwerd.
Lees meer

Jaarlijks onderzoek naar de mening van onze huurders

De mening van onze huurders is belangrijk voor Nijestee. Daarom nodigen we elk jaar al onze huurders via e-mail uit om hun mening te geven over hun woning, de buurt waarin ze wonen, én onze dienstverlening. Dit helpt ons te bepalen wat we moeten verbeteren.
Lees meer