Nijestee werkt mee aan aanleg van glasvezelnetwerk

Geplaatst op

AANLEG GLASVEZELNETWERK

Het kan zijn dat KPN Netwerk NL in jouw buurt bezig is met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Nijestee verleent hier toestemming voor.

Jouw toestemming is ook nodig voordat KPN aan de slag gaat. De aannemer neemt contact met je op om te vragen of je hier belangstelling voor hebt en toestemming voor geeft. Je kunt de aannemer altijd vragen zich te legitimeren.

Met de glasvezelaansluiting verandert niets aan je huidige internetaansluiting. Je kan bij je huidige provider blijven.

MEER INFORMATIE?

Heb je vragen over de aanleg van glasvezel in je woning? Neem dan contact op met KPN Netwerk NL via 088 006 37 44 of kijk op
www.kpnnetwerk.nl. Ook als je klachten hebt over de aansluiting of de werkzaamheden, kan je bij KPN terecht.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer