Vanuit ons hart de handen uit de mouwen in de Oosterparkwijk

Geplaatst op

Donderdagmiddag 13 juni deden we klussen in de Oosterparkwijk. Om vanuit ons hart onze handen uit de mouwen te steken. Samen met buurtbewoners, collega's, partners en vrijwilligers in de wijk deden we klussen die bewoners bedachten. Bijvoorbeeld kinderfietsen repareren, grofvuil opruimen, snoeien, onkruid verwijderen en taarten bakken voor het Ronald McDonald Huis. Bekijk hieronder de foto’s:

Foto's

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Startsein intensieve samenwerking Nijestee en Trebbe

Nijestee en ontwikkelende bouwer Trebbe tekenden gisteren hun overeenkomst voor lange termijn samenwerking bij nieuwbouwprojecten. De feestelijke bekrachtiging van deze unieke samenwerking was ook de symbolische aftrap voor het eerste concrete bouwproject onder deze gezamenlijke vlag. De handtekeningen werden gezet en twee puzzelstukken werden in elkaar geschoven bij de Volkshortus kas in Selwerd.
Lees meer

Jaarlijks onderzoek naar de mening van onze huurders

De mening van onze huurders is belangrijk voor Nijestee. Daarom nodigen we elk jaar al onze huurders via e-mail uit om hun mening te geven over hun woning, de buurt waarin ze wonen, én onze dienstverlening. Dit helpt ons te bepalen wat we moeten verbeteren.
Lees meer