Beijum

Beijum is gebouwd in de jaren tachtig en ligt ten noordoosten van het centrum. De wijk is ruim opgezet en kent veel groen. In de wijk vindt u diverse voorzieningen, zoals scholen en winkels. Sportliefhebbers komen aan hun trekken in het nabijgelegen natuurpark Kardinge. De buurtcentra in Beijum organiseren verschillende activiteiten voor de bewoners. De straatnamen zijn afgeleid van heerden. Heerd is de naam voor een boerderij in Groningen.

De website Beijum.org is een initiatief van de Bewoners Organisatie Beijum (BOB) , en op deze website vindt u nieuws en achtergronden over zaken die over Beijum gaan.

Aanbod

Nijestee heeft in Beijum een gevarieerd woningaanbod. De woningen zijn geschikt voor gezinnen, ouderen en jongeren. Als er woningen vrij komen, vindt u deze via WoningNet. Soms bieden we ook voormalige sociale huurwoningen te koop aan. Dat aanbod vindt u hier.

Meedoen of - praten?

Heeft u een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Yvette de Vries, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan u helpen om te zien of uw idee uitgevoerd kan worden. U kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl.

Uw buurtbeheerder: Bennie Meinders

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

Onderhoudsplannen in de wijk voor 2019

Adres Geplande werkzaamheden
Fossemaheerd 118 t/m 200
Buitenschilderwerk
Godekenheerd 1 t/m 59
Buitenschilderwerk
Godekenheerd 1 t/m 59 Dakbedekking vervangen
Wibenaheerd 4 t/m 20 en 25 t/m 136
Intercom vervangen
Wibenaheerd 137 t/m 205
De automatische deuraandrijving vervangen