Kostverloren

Kostverloren ligt ten westen van het centrum en is grotendeels vlak na de oorlog gebouwd. In de wijk zijn een bescheiden winkelstraat, een basisschool en een kinderdagverblijf BSO Schildersbuurt aanwezig. De straten zijn vernoemd naar Nederlandse schilders, zoals Rembrandt van Rijn en Gerard Dou.

Huurdersvereniging Kostverloren houdt kantoor in een eigen pand, aan de Rembrandt van Rijnstraat 160a en organiseert veel activiteiten in de wijk. De Huurdervereniging werkt veel samen met de Wijkraad voor de Schildersbuurt.

Aanbod

Nijestee biedt in Kostverloren gevarieerde woningen aan voor diverse huurprijzen. De woningen zijn vooral geschikt voor gezinnen, singles, stellen  en jongeren. Als er woningen vrij komen, vindt u deze via WoningNet. Soms bieden we ook voormalige sociale huurwoningen te koop aan. Dat aanbod vindt u hier.

Meedoen of - praten?

Heeft u een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Marieke Zomer, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan u helpen om te zien of uw idee uitgevoerd kan worden. U kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl.

Uw buurtbeheerder: Walter Fruchnich

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

Onderhoudsplannen in de wijk voor 2019

Adres Geplande werkzaamheden
Friesestraatweg 362 t/m 368f
Gezamenlijke CV-ketel vervangen
Rembrandt van Rijnstraat 34 t/m 68 Vervangen warmtemeters