REPARATIE MET SPOED?

Je kunt 24 uur per dag bellen naar (050) 853 35 33. Spoedreparaties zijn bijvoorbeeld ernstige waterlekkage, gaslekkage, algehele stroomstoring en buitensluiting.

  • Uitval van de cv-installatie, die niet zelf op te lossen is.

  • Gaslekkage. Draai dan eerst de gaskraan dicht en dan bellen.

  • Lekkage, waardoor ernstige schade dreigt te ontstaan.

  • Volledige stroomuitval of uitval van vitale groepen zoals cv, vrieskist of koelkast.

ONDERHOUDSSERVICE EN GLASSERVICE

Wanneer je bij Nijestee huurt, betaal je automatisch een kleine maandelijkse bijdrage voor onderhoud. Daarmee voeren wij het merendeel van de kleine herstellingen uit die normaal gesproken voor rekening van de bewoner komen. Vanuit de onderhoudsservice voeren we reparaties voor je uit aan bijvoorbeeld sloten, lichtschakelaars, kranen en de wc-bril. Onze onderaannemer Van der Velden komt langs bij verstoppingen in en om de woning. (wc, keuken, badkamer, dakgoten)

De glasservice dekt de kosten voor breuk en beschadiging van glas. Je hoeft zelf dus geen glasverzekering af te sluiten. Let op: zelf aangebrachte veranderingen zijn niet meeverzekerd.

KUNSTSTOF EN ALUMINIUM KOZIJNEN

SKK Kozijnwacht voert reparaties en onderhoud uit aan (het hang- en sluitwerk van) kunststof en aluminium kozijnen aan de buitenzijde van de woning.  Heb je een reparatieverzoek aan een kunststof of aluminium kozijn? Ga dan naar de website van SKK of bel (085) 303 84 32.

AFVOER EN RIOOL

Hoe voorkom je verstoppingen in het riool? Spoel bijvoorbeeld geen etensresten en frituurvet door het toilet! Als je dit doet raakt de riolering verstopt. Je kunt frituurvet opvangen en gratis bij de supermarkt inleveren. Bekijk hier meer riooltips. Heb je toch last van een verstopte riolering of afvoer in  de wc, keuken, badkamer, dakgoten? Probeer dan met een ontstoppingsmiddel het probleem te verhelpen. Werkt dit niet? Neem dan contact op met Van der Velden Rioleringsbeheer Groningen via (050) 317 11 00.

INBRAAKSCHADE

Wil je inbraakschade melden? Doe dan eerst aangifte bij de politie. Daarna neem je contact met ons op om de schade aan de woning te laten herstellen. Hiervoor hebben we een kopie van het aangifteformulier nodig.

Download (Wie is verantwoordelijk voor welk onderhoud?)

Onderhoudswerkzaamheden.pdf

REPARATIEVERZOEKFORMULIER

Heb je een reparatieverzoek? Vul dan onderstaand formulier in of kom langs in onze Woonkamer aan Damsterplein 1.

  • Jouw gegevens