LATEN DOEN

Wil je extra comfort in jouw woning door bijvoorbeeld een aansluiting voor een vaatwasser of een extra dakraam te laten plaatsen? Of het vinyl in de badkamer vervangen door tegels? Benieuwd wat wij voor je kunnen uitvoeren en welke kosten daaraan verbonden zijn? Neem dan contact met ons op via ons algemene nummer (050) 853 35 33.

Uitzonderingen
Als jouw woning in een wijkvernieuwingsgebied staat (en misschien gesloopt wordt), zijn aanpassingen niet mogelijk. Ook als een ingreep tot een huurprijs leidt waardoor de woning niet meer in aanmerking komt voor huurtoeslag, kunnen we niet aan jouw wensen tegemoetkomen.

Asbest
Verwijder nooit zomaar zelf asbest. Neem voor je eigen veiligheid altijd contact op met Nijestee. Nijestee wil voor alle huurders een gezonde woonomgeving. Daarom vinden we het belangrijk om je te informeren over asbest. Asbest komt nog steeds voor in veel van onze woningen. Wij zijn druk bezig om alle asbest te verwijderen. In deze folder lees je meer over asbest en wat wij er aan doen.

KLUSADVIES

Staat jouw klus er niet tussen? Vul het formulier in onderaan deze pagina. Eén van onze technische adviseurs neemt contact met je op. We adviseren je graag over de klus die je wilt laten uitvoeren. We hebben daar specialisten voor in dienst.