Nijestee donderdag 30 November vanaf 11.00 uur open

Geplaatst op

Donderdag 30 november staan we vanaf 11.00 uur online, op kantoor en telefonisch voor je klaar. Een aantal medewerkers van Nijestee doet ’s ochtends mee aan een landelijke staking van de vakbonden voor nieuwe afspraken tussen woningcorporaties en hun medewerkers (cao).

Heb je spoed? Bel dan naar (050) 853 35 33. Spoedreparaties zijn bijvoorbeeld ernstige waterlekkage, gaslekkage, algehele stroomstoring en buitensluiting.

JE KUNT ONLINE DE VOLGENDE ZAKEN ZELF REGELEN:

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer