Te huur in de Grunobuurt: nieuwbouw sociale en middenhuur huurwoningen

Geplaatst op

Het nieuwe woongebouw Tender in de Grunobuurt is bijna klaar! Dat is goed nieuws voor woningzoekenden. Woongebouw Tender heeft woningen in de sociale huur en middenhuur. De sleutels van de woningen geven we rond 1 oktober 2024 uit.

63 sociale huurwoningen op WoningNet

63 sociale huur woningen in Tender komen in 2 rondes op WoningNet. Op vrijdag 28 juni komen 32 woningen op WoningNet en op vrijdag 19 juli komen 31 woningen online. De toewijzing gaat iets anders dan normaal. Wat betekent dit voor jou als woningzoekende? Op onze website leggen we het uit.

14 middenhuur woningen op WoningNet

Via WoningNet kan je tot en met 1 juli 2024 reageren op 14 middenhuur woningen in Tender. De kale huurprijs is tussen € 1000,76 en € 1.165,81. Op onze website vind je meer informatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Startsein intensieve samenwerking Nijestee en Trebbe

Nijestee en ontwikkelende bouwer Trebbe tekenden gisteren hun overeenkomst voor lange termijn samenwerking bij nieuwbouwprojecten. De feestelijke bekrachtiging van deze unieke samenwerking was ook de symbolische aftrap voor het eerste concrete bouwproject onder deze gezamenlijke vlag. De handtekeningen werden gezet en twee puzzelstukken werden in elkaar geschoven bij de Volkshortus kas in Selwerd.
Lees meer

Jaarlijks onderzoek naar de mening van onze huurders

De mening van onze huurders is belangrijk voor Nijestee. Daarom nodigen we elk jaar al onze huurders via e-mail uit om hun mening te geven over hun woning, de buurt waarin ze wonen, én onze dienstverlening. Dit helpt ons te bepalen wat we moeten verbeteren.
Lees meer